Cara Menghilangkan Icon Obeng dan Tang ( Quick Edit ) Pada Blogspot - DP BBM 23

Breaking

Post Top Ad

Post Top Ad


Thursday, December 21, 2017

Cara Menghilangkan Icon Obeng dan Tang ( Quick Edit ) Pada Blogspot



DP BBM 23 adalah sebuah blog gratis, yang menyajikan seputar kata - kata, DP BBM, AdSense, Blogger, Tutorial, Windows 10, ISO, Theme Windows 10!! dan saat ini kamu sedang membuka halaman Cara Menghilangkan Icon Obeng dan Tang ( Quick Edit ) Pada Blogspot, Semoga membantu & bermanfaat!!

1. BNB FAUCOIN - GET 10000 BNB free!


Link : BNB FAUCOIN - GET 10000 free!

Misi : The mission is to just open the site every 1 hour, to claim BNB for free, by pressing ROLL according to the instructions listed on the site, if you are lucky you will get 10000 BNB randomly, so often you open it every 1 hour so that you get lucky 10000 BNB for free.



2. PRO MINING CRYPTOCURRENCY


Link : PRO MINING CRYPTOCURRENCY

Misi : This cryptocurrency mining site you only need to register for free, after you register, let the system work by itself to mine coins.

Here you can mine: Bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE), Tron (TRX), Litecoin (LTC), for free running itself.

You need to remember, on this site there is another mission, namely a claim mission every 1 hour, so don't miss it, once every 1 hour you open the site then open the tab on the left, and click the claim button then you can claim 4 cryptocurrencies for free!



3. xFaucet - Claim every 10 minutes


Link : xFaucet - Claim every 10 minutes

Misi : On this 3rd mining site, the same as the others, namely first you are required to register, after successful registration, your task is very easy, which is just to claim every 10 minutes.

On this site, what you can claim is: Bitcoin, Dogecoin, Stellar, Bitcoin Cash, Dash, Binance Coin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Tron, all of which you can claim for FREE!!

Investment Ivans Contract site


Link : Investment Ivans Contract Site

Misi : On this ivan contract site, it's not complicated, you only need to register first using an active email, after successful registration, you just do the missions easily, such as sharing to facebook, wahtsapp, following the official ivan contract account, sharing to youtube, share with friends (using referral links), etc., each mission is rewarded from 1000-2000 and even 3000!

Not only that! at the time of initial registration you will be given a balance of 105, of which 100,000 balances will automatically be used as investment capital for 2 months with an income of 196,000, and of which 5000 will be stored in your main balance! if you want to get more, you just share your referral link with your friends, you will be rewarded with 1000/1 friends!.


Top 10 articles selected
DP BBM 23 in the last 7 days

    Baca Juga




    DP BBM 23 - Cara Menghilangkan Icon Obeng dan Tang ( Quick Edit ) Pada Blogspot - selamat pagi selamat beraktivitas, dan selamat membaca kembali yang mungkin kebetulan sobat lagi online di blog DP BBM 23, setelah hari kemarin membahas dan berbagi mengenai Cara Membuat POP UP Push Notifikasi Di Blogger, pada kesempatan ini, akan sedikit mengulas dan berbagi Cara Menghilangkan Icon Obeng dan Tang ( Quick Edit ) Pada Blogspot, simak terus ulasan singkatnya dibawah ini...


    Setelah beberapa hari lalu, lagi - lagi blog sepi ini di cerai oleh primadonanya si mbah ( Google AdSense ), bukan talak 3 lagi, tapi talak 14 hahaha, sayapun akhirnya merasa prustasi ditambah lagi entah apa penyebabnya dan datang dari mananya Malware itu datang, yang intinya sih pada template yang saya gunakan sebelumnya, terdeteksi adanya malware dari script yang saya pasang...

    Tapi entahlah, saya kurang faham dan karena takut kenapa - kenapa, gk mau ngambil resiko, terlebih lagi kurang faham soal begituan, saya pun merombak tampilan dengan menggunakan warna ungu ( teringat kata orang, katanya warna ungu itu, pertanda janda / duda... yang di cerai suami / istri ) hahaha...

    Berhubung blog ini juga udah 14x di cerai oleh primadonanya google, akhirnya jadi menduda dweh :p... dan berhubung sekarang gk ada bahan postingan, jadi ya udah ngebahas soal obeng dan tang aja ya :D, yang udah tau dan gk suka abaikan saja!!!


    Ok bro langsung saja ya, pada gambar - gambar diatas, yang saya lingkari ungu, itulah yang mau saya bahas sekarang, sebenarnya fungdi icon ( Quick Edit ) / gambar tang dan obeng ini, gunanya untuk mempermudah pengeditan tanpa harus membuka dashboard blogger, dan fungsi itu memang sengaja tidak dibuang ( karena waktu - waktu kemarin sedang di renovasi dan biar lebih mudah mengeditnya )...

    Ada banyak juga ( setau saya ) pada template - template yang didalamnya sudah ditanamkan ( Quick Edit ), namun untuk sebagian blogger mungkin merasa risih dengan adanya icon tersebut, dan ingin menghapusnya tapi gk tau caranya ?? berikut ini Cara Menghilangkan Icon Obeng dan Tang ( Quick Edit ) Pada Blogspot...

    Cara Menghilangkan Icon ( Quick Edit ) Pada Blogspot


    Seperti yang sudah saya katakan diatas... fungsi icon tersebut sebenernya cukup bermanfaat, yaitu untuk mengedit widget - widget di blog kita tanpa harus masuk ke dasbor blog... Selain itu icon ini hanya akan terlihat oleh pemilik blog, Pengunjung nggak akan melihat icon Tang dan Obeng ini... Tapi bagi sobat yang tetap merasa terganggu dengan adanya icon ini dan ingin menghapusnya, maka silakan ikuti caranya di bawah ini :

    #1. Masuk ke dasbor blog > klik “Template” > klik “Edit HTML”
    #2. Tekan CTRL+F dan cari kode dibawah ini di dalam template sobat..

    <b:include name='quickedit'/>

    Jika ketemu, hapus kode tersebut... dan jika Jumlah kode tersebut lebih dari satu... misal icon yang muncul ada lima ( atau bahkan lebih ), maka kodenya juga ada lima... Hapus saja semuanya...

    #3. Klik “Simpan template”
    #4. Selesai...

    Gimana, sangat mudah dan simple banget bukan ?? dan sepertinya perjumpaan kita di cukupkan dulu, dan hanya itu saja yang dapat admin blog DP BBM 23 sampaikan / bagikan, mengenai Cara Menghilangkan Icon Obeng dan Tang ( Quick Edit ) Pada Blogspot, semoga bermanfaat dan selamat mencoba, good luck....

    ⬇️ Mining Crypto and Investment ⬇️

    1. BNB FAUCOIN - GET 10000 BNB free!


    Link : BNB FAUCOIN - GET 10000 free!

    Misi : The mission is to just open the site every 1 hour, to claim BNB for free, by pressing ROLL according to the instructions listed on the site, if you are lucky you will get 10000 BNB randomly, so often you open it every 1 hour so that you get lucky 10000 BNB for free.



    2. PRO MINING CRYPTOCURRENCY


    Link : PRO MINING CRYPTOCURRENCY

    Misi : This cryptocurrency mining site you only need to register for free, after you register, let the system work by itself to mine coins.

    Here you can mine: Bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE), Tron (TRX), Litecoin (LTC), for free running itself.

    You need to remember, on this site there is another mission, namely a claim mission every 1 hour, so don't miss it, once every 1 hour you open the site then open the tab on the left, and click the claim button then you can claim 4 cryptocurrencies for free!



    3. xFaucet - Claim every 10 minutes


    Link : xFaucet - Claim every 10 minutes

    Misi : On this 3rd mining site, the same as the others, namely first you are required to register, after successful registration, your task is very easy, which is just to claim every 10 minutes.

    On this site, what you can claim is: Bitcoin, Dogecoin, Stellar, Bitcoin Cash, Dash, Binance Coin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Tron, all of which you can claim for FREE!!

    Investment Ivans Contract site


    Link : Investment Ivans Contract Site

    Misi : On this ivan contract site, it's not complicated, you only need to register first using an active email, after successful registration, you just do the missions easily, such as sharing to facebook, wahtsapp, following the official ivan contract account, sharing to youtube, share with friends (using referral links), etc., each mission is rewarded from 1000-2000 and even 3000!

    Not only that! at the time of initial registration you will be given a balance of 105, of which 100,000 balances will automatically be used as investment capital for 2 months with an income of 196,000, and of which 5000 will be stored in your main balance! if you want to get more, you just share your referral link with your friends, you will be rewarded with 1000/1 friends!.



    thumbnail Title : Cara Menghilangkan Icon Obeng dan Tang ( Quick Edit ) Pada Blogspot
    Posted by : ID - IntanDeris
    Published : 2017-12-21T07:37:00+07:00
    Rating : 90.5%
    View All Pages : 99.8%/Days 90.2% Votes

    Post Top Ad

    Loading...