Cara Convert Kaset CD PS1 ke File ISO - DP BBM 23

Breaking

Post Top Ad

Post Top Ad


Saturday, September 16, 2017

Cara Convert Kaset CD PS1 ke File ISO



DP BBM 23 adalah sebuah blog gratis, yang menyajikan seputar kata - kata, DP BBM, AdSense, Blogger, Tutorial, Windows 10, ISO, Theme Windows 10!! dan saat ini kamu sedang membuka halaman Cara Convert Kaset CD PS1 ke File ISO, Semoga membantu & bermanfaat!!

1. BNB FAUCOIN - GET 10000 BNB free!


Link : BNB FAUCOIN - GET 10000 free!

Misi : The mission is to just open the site every 1 hour, to claim BNB for free, by pressing ROLL according to the instructions listed on the site, if you are lucky you will get 10000 BNB randomly, so often you open it every 1 hour so that you get lucky 10000 BNB for free.



2. PRO MINING CRYPTOCURRENCY


Link : PRO MINING CRYPTOCURRENCY

Misi : This cryptocurrency mining site you only need to register for free, after you register, let the system work by itself to mine coins.

Here you can mine: Bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE), Tron (TRX), Litecoin (LTC), for free running itself.

You need to remember, on this site there is another mission, namely a claim mission every 1 hour, so don't miss it, once every 1 hour you open the site then open the tab on the left, and click the claim button then you can claim 4 cryptocurrencies for free!



3. xFaucet - Claim every 10 minutes


Link : xFaucet - Claim every 10 minutes

Misi : On this 3rd mining site, the same as the others, namely first you are required to register, after successful registration, your task is very easy, which is just to claim every 10 minutes.

On this site, what you can claim is: Bitcoin, Dogecoin, Stellar, Bitcoin Cash, Dash, Binance Coin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Tron, all of which you can claim for FREE!!

Investment Ivans Contract site


Link : Investment Ivans Contract Site

Misi : On this ivan contract site, it's not complicated, you only need to register first using an active email, after successful registration, you just do the missions easily, such as sharing to facebook, wahtsapp, following the official ivan contract account, sharing to youtube, share with friends (using referral links), etc., each mission is rewarded from 1000-2000 and even 3000!

Not only that! at the time of initial registration you will be given a balance of 105, of which 100,000 balances will automatically be used as investment capital for 2 months with an income of 196,000, and of which 5000 will be stored in your main balance! if you want to get more, you just share your referral link with your friends, you will be rewarded with 1000/1 friends!.


Top 10 articles selected
DP BBM 23 in the last 7 days

    Baca Juga




    DP BBM 23 - Cara Convert Kaset CD PS1 ke File ISO - selamat malam dan selamat malmingan guys... bagi yang masih jomblo dan yang baru saja putus cinta jangan sedih dan galau ya bro... masih ada hari esok yang kan membuat hari - hari dan malam mu jauh lebih indah dan bahagia... dari pada bersedih mendingan maen game PS1... lebih asyik, bahagia dan seru dari pada pacaran.... serius deh... gk percaya ?? coba saja... tapi kan sekarang udah gk zamannya PS1... Kasetnya saja udah langka... jarang ada di pasaran maupun di rental - rental... jangan khawatir kita masih bisa memainkan game seru PS1 di PC dengan bantuan Emulator... bisa kalian download pada postingan sebelumnya... dan untuk kaset gamenya juga bisa kita download berupa file ISO... banyak kok... semua game PS1, PS2, PS3 ada...

    Ok... lanjut saja ya guys... pada inti pembahasan kita malam ini mengenai Cara Convert Kaset CD PS1 ke File ISO... saya anggap sobat sudah siap Berupa beberapa keping kaset CD PS1, Software/aplikasi UltraISO, Emulator PPSSPP or Emulator ePSXe...

    Ok next kalau saya sendiri sebelumnya setiap kali saya mau bermain game PS1... selalu saja mendownload file gamenya...Yang terkadang setelah mendownload dan puas memainkannya... suka ke pikiran 1 buah file saja kadang nyampe 60MB bahkan beberapa ratus MB, ada juga yang hampir 1GB... sangat disayangkan banget guys... Kuota dihabiskan cuma untuk download file game doank... sementara kuota mahal... buat kalian sih gk masalah... tapi bagi saya sih harus pandai - pandai ngirit karena masih ada hari esok yang mungkin jauh lebih membutuhkan... hehehe....

    Ok... singkat cerita saja... dulu selagi masih bersama dia si #W memang sih alhamdulillah soal nyawa di dumay selalu terpenuhi hehehe.... kalau sekarang kan sudah beda lagi... jadi harus serba ngirit.... dan untungnya pada saat saya tanya sama mamah... ternyata PS1 berikut kaset - kasetnya masih ada di lemari yang sudah tak terpakai...awet banget dari tahun berapa sampai sekarang umur 27 ^_^ kenangan masa lalu hahaha..

    Senengnya, jadi kalau begitukan gk harus repot - repot nyari duit buat beli kaset CD PS1 maupun beli kuota buat download file game, tapi sayang sih banyak yang sudah patah dan pada macet... ada sebagian yang masih jalan tapi berisik bikin gk nyaman maen gamenya... nah, jalan keluarnya supaya bermain game PS1 terasa nyaman saat dimainkan pada PC... kita convert saja ke file ISO... dan berikut ini sebagian dari beberapa keping CD PS1 yang mau saya convert...


    Ok next... kali ini untuk diterapkan pada tutorial... saya mencoba menconvert kaset CD PS1 game Ektreme... lihat terus ulasannya ya guys... biar mudah dipahami dan di praktekan...


    1. Pertama - tama... kita buka dulu CD/DVD ROM nya... dan masukan Kaset CD PS1... yang akan kita convert... pastikan kaset masih berjalan dengan baik... supaya nantinya setelah jadi file ISO game tidak macet...


    2. Setelah CD PS1 nya dimasukan... pastikan kalian sudah tersedia aplikasi / software UltraISO dan pastikan sobat juga sudah mendownload Emulator PPSSPP maupun Emulator ePSXe seperti gambar dibawah ini...


    3. Jika aplikasi / software UltraISO sudah terinstall pada PC sobat... silahkan klik untuk membukanya... dan setelah terbuka... maka akan tampil seperti gambar dibawah ini...Silhkan sobat setting seperti yang saya tulis pada gambar...


    4. Setelah file ISO nya sudah siap... saat nya sobat buka salah satu emulator yang terinstall pada PC sobat.... contohnya disini saya membuka Emulator ePSXe... lihat gambar dibawah... Klik file > klik Run CDROM ( jika sobat ingin langsung memainkan game dari kaset CD PS1 ) > klik Run ISO ( contohnya yang sudah saya siapkan sekarang... berupa file ISO Game Extreme )...


    5. Disini saya mengkik Run ISO... Dan dibawah ini hasilnya... game siap dimainkan... hanya tinggal sedikit menyetting controllernya dan gamepun siap menemani malam - malam sepiku ^_^... owh iya jika sobat tertarik juga ingin memainkan game extreme yang sudah berbentuk file ISO... silahkan download di akhir postingan ini... seru lho gk jauh lah sama BMX maupun Tony Hawk... bermain sepeda maupun skateboard ...


    ⬇️ Mining Crypto and Investment ⬇️

    1. BNB FAUCOIN - GET 10000 BNB free!


    Link : BNB FAUCOIN - GET 10000 free!

    Misi : The mission is to just open the site every 1 hour, to claim BNB for free, by pressing ROLL according to the instructions listed on the site, if you are lucky you will get 10000 BNB randomly, so often you open it every 1 hour so that you get lucky 10000 BNB for free.



    2. PRO MINING CRYPTOCURRENCY


    Link : PRO MINING CRYPTOCURRENCY

    Misi : This cryptocurrency mining site you only need to register for free, after you register, let the system work by itself to mine coins.

    Here you can mine: Bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE), Tron (TRX), Litecoin (LTC), for free running itself.

    You need to remember, on this site there is another mission, namely a claim mission every 1 hour, so don't miss it, once every 1 hour you open the site then open the tab on the left, and click the claim button then you can claim 4 cryptocurrencies for free!



    3. xFaucet - Claim every 10 minutes


    Link : xFaucet - Claim every 10 minutes

    Misi : On this 3rd mining site, the same as the others, namely first you are required to register, after successful registration, your task is very easy, which is just to claim every 10 minutes.

    On this site, what you can claim is: Bitcoin, Dogecoin, Stellar, Bitcoin Cash, Dash, Binance Coin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Tron, all of which you can claim for FREE!!

    Investment Ivans Contract site


    Link : Investment Ivans Contract Site

    Misi : On this ivan contract site, it's not complicated, you only need to register first using an active email, after successful registration, you just do the missions easily, such as sharing to facebook, wahtsapp, following the official ivan contract account, sharing to youtube, share with friends (using referral links), etc., each mission is rewarded from 1000-2000 and even 3000!

    Not only that! at the time of initial registration you will be given a balance of 105, of which 100,000 balances will automatically be used as investment capital for 2 months with an income of 196,000, and of which 5000 will be stored in your main balance! if you want to get more, you just share your referral link with your friends, you will be rewarded with 1000/1 friends!.



    thumbnail Title : Cara Convert Kaset CD PS1 ke File ISO
    Posted by : Unknown
    Published : 2017-09-16T20:00:00+07:00
    Rating : 90.5%
    View All Pages : 99.8%/Days 90.2% Votes

    Post Top Ad

    Loading...